โครงการห้องเรียนพิเศษ MEP-Sci โรงเรียนทวีธาภิเศกได้ต้อนรับคณะเยี่ยมโรงเรียนจากมหาวิทยาลัยชูโอ (Chuo Unviersity) ประเทศญี่ปุ่นและมหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ในโอกาสที่นักเรียนในโครงการห้องพิเศษ MEP-Sci ได้เข้าร่วมโครงการวิจัย SMILE project (Stdents Meet Internationally Though Language Education) ร่วมกับโรงเรียน Toshimagaoka School ประเทศญี่ปุ่น

Mini English Program for Science of Taweethapisek School has welcomed the delegates from Chuo University and Thammasat University on 27 July, 2022 for school visit and discussion on how the collaboration in the SMILE project might be able to take place.